fbpx
Голосуйте!
00
Днів
00
Годин
00
Хвилин
00
Секунд
Голосування завершене
до закінчення голосування

У Тернополі стартувала Літня школа місцевого самоврядування

Рубрика Новини
Сьогодні розпочався навчальний семінар «Літня школа місцевого самоврядування», який є частиною проєкту «Західна школа самоврядування». У заході взяли участь громадські активісти та працівники органів місцевого самоврядування з усієї України.
Спікерами заходу стали народні депутати, представники програм міжнародної технічної допомоги та громадського сектору, експерти та працівники органів місцевого самоврядування. Cеред спікерів семінару й Максим Черкашин, керівник ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад», який презентував перед учасниками навчальної програми здобутки проєкту «Привітне Тернопілля», що реалізовується за підтримки European Endowment For Democracy.
Присутні ознайомилися з функціонування інформаційного ресурсу, на якому зібрана уся важлива інформація для вимушених переселенців. Максим Черкашин наголошував на важливості налагодження якісної комунікації з ВПО, включаючи використання сучасних цифрових ресурсів, які можуть спростити низку процесів.
Також учасники семінару дізналися про особливості проєкту «NGO relocation», який реалізовує наша організація у партнерстві National Endowment for Democracy.
«В рамках проєкту у Хмельницькій, Закарпатській та Івано-Франківській областях створені хаби громадської активності, на базі яких релоковані громадські організації та активісти можуть працювати та навчатися. Нам вдалося облаштувати для них своєрідні простори розвитку. Згодом серед відібраних релокованих громадських організацій ми проведемо конкурс проєктів. У такий спосіб організації отримають ресурси для реалізації своїх ініціатив в територіальних громадах, в яких вони працюють», – розповів Максим Черкашин.
Попереду на учасників навчальної програми чекає три дні насиченої роботи з експертами з різних галузей. Нагадаємо, проєкт «Західна школа самоврядування» реалізовує громадська організація Центр Громадянських Ініціатив -ЦЕГРІН.
Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль