fbpx

У Хмельницькій, Закарпатській та Івано-Франківській областях будуть створенні хаби громадської активності

Стали відомі громадські організації, які у своїх областях створять та облаштують хаби громадської активності. Все це відбуватиметься в рамках проєкту «NGO relocation». Організатори отримали 33 заявки із семи областей – Львівської, Хмельницької, Чернівецької, Волинської, Рівненської, Закарпатської та Івано-Франківської.

За результатами конкурсного відбору переможцями стали:

  • Громадська організація «Громадський формат» – Івано-Франківська область
  • Громадська організація «Європейська школа» – Закарпатська область.
  • Громадська організація «Заходи» – Хмельницька область.

Проєкт діятиме протягом 12-ти місяців, в рамках якого регулярно проводитимуться освітні та інтеграційні заходи для релокованих громадських організацій. Більше інформації про проєкт тут.

У кожній з цих 3-х областей будуть облаштовані хаби громадської активності та працюватиме координатор, який сприятиме ефективній реалізації активностей проєкту.

Також в областях на конкурсній основі буде відібрано по 5 релокованих громадський організацій, які отримають кошти для придбання техніки необхідної для роботи та для компенсації проживання членів команд. Проводитимуться освітні та інтеграційні заходи для громадських організацій та активістів. Також надаватимуться консультації від експертів з фінансових та правових питань, фандрейзингу та проєктного менеджменту.

Усі новини про проєкт публікуватимуться на сайті та сторінці громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» в соціальній мережі Facebook.

Проєкт «NGO relocation» реалізовує команда громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» у партнерстві за Національним фондом на підтримку демократії (NED).

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль