fbpx

Тернополяни навчались веденню вуличного бою та основ самооборони

Рубрика Новини
У суботу, 19 листопада, для тернополян провели навчання на тему «Тактика ведення вуличного бою та основ самооборони».
Понад 40 учасників пройшли теоретичну підготовку та практичні заняття.

Інструктор Валерій Канюка, доцент кафедри правоохоронної діяльності ЗУНУ, спільно з військовими, які мають великий бойовий досвід, продемонстрували учасникам зразки зброї і особливості користування нею, а також розповіли про військове спорядження.

Після теоретичного вступу учасники мали змогу попрактикуватись на відкритій місцевості.
Учасники навчання відзначили, що такі навчання є вкрай важливими, оскільки ми живемо у час активних бойових дій і не знаємо, що нас чекатиме завтра. Тож вже сьогодні нам потрібно готуватись до різних сценаріїв розвитку подій.

Інструктори навчання розповідають, що бій у місті значно відрізняється від бою в польових умовах. Під час його проведення зазвичай огляд та обстріл дуже обмежені, маневри проводити значно важче. Фактори ускладнення у війні в міських умовах включають присутність цивільного населення та складність урбанізованої території.

Завдяки навчанню кожен з учасників отримав від професійних інструкторів базові знання та навики з основ вуличного бою і самооборони, а також відчув, як це захищати своє місто від ворога.

Партнери: Західноукраїнський національний університет & Освітньо-аналітичний центр розвитку громад
Найближчий захід буде проведено вже 26 листопада, його тема «Корисне спорядження в актуальних умовах». Посилання на реєстраційну форму: https://forms.gle/5i5wU6iG6K9g35xo6

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль