fbpx

Школярі Тернопільської громади знову можуть безкоштовно отримати світловідбиваючі елементи

Рубрика Новини
Команда ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад»продовжує реалізацію ініціативи “ПобачМене”, яку започаткували ще у 2022 році з метою попередження ДТП та підвищення безпеки дітей у темну пору доби.

З моменту запуску ініціативи 2 700 дітей отримали більше 8-ми тис. світловідбиваючих стрічок, але запит на їх отримання й досі залишався високим. Ми розуміли це та шукали можливі шляхи для отримання світловідбиваючих стрічок.

Нещодавно завдяки  партнерам громадської організації з Чехії компанії Altima, вдалося отримали чергову партію із світловідбиваючими елементами, які будуть роздані школярам з Тернопільської громади.

Що потрібно зробити для отримання стрічок?
Які умови?
  • Навчатися в одній із шкіл Тернопільської громади (Обов’язкова наявність підтверджуючого документу – Карти Тернополянина, учнівського квитка тощо).
  • Отримати стрічки можуть школярі або хтось із їхніх батьків
  • Кожен школяр може отримати не більше 2-ох елементів.
Після заповнення анкети протягом 2-ох днів з вами зв’яжеться представник організації та узгодить деталі отримання стрічок.
Нагадаємо, що ініціативу «Побач мене» започаткувала ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» у 2022 році. Наша ініціатива покликана зменшити кількість дорожньо-транспортних пригод у темний період часу та підвищити безпеку дітей шкільного віку.
Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль