fbpx

Проєкт «NGO relocation»: на Прикарпатті проведено перший інтеграційний захід для релокованих громадських організацій та бізнесу

Рубрика Новини
Команда громадської організації «Громадський формат» у партнерстві з Івано-Франківським регіональним відділенням Асоціації міст України провели пресконференцію «Можливості для стратегічної релокації бізнесу з місць ведення бойових дій на Прикарпаття. Потенціал місцевого самоврядування».
У заході взяли участь керівники органів місцевого самоврядування Івано-Франківської області, представники релокованого бізнесу, громадських організацій, експертного середовища та ЗМІ. Модерувала захід координаторка хабу громадської активності в Івано-Франківській області Оксана Процюк.
Під час заходу координаторка хабу громадської активності в Івано-Франківській області Оксана Процюк поінформувала представників релокованих громадських організацій про старт відбору релокованих громадських організацій для участі в проєкті «NGO relocation».
За її словами, громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» в рамках проєкту «NGO relocation» оголосила конкурс серед релокованих громадських організацій в Івано-Франківській та інших областях. А за результатами конкурсного відбору в області буде обрано для участі в проєкті до 5-ти релокованих громадських організацій.
Проєкт діятиме протягом 12-ти місяців, в рамках якого регулярно проводитимуться освітні та інтеграційні заходи для релокованих громадських організацій. Для участі в проєкті запрошуються команди громадських організацій, які складаються щонайменше з 2-ох людей.
Вона також наголосила на перевагах, які отримають громадські організації-переможці. Зокрема вони отримають кошти на часткову оплату за оренду житла для членів громадської організації; консультації від експертів з правових, фандрейзингових та фінансових питань; можливість участі в щоквартальних конкурсах проєктів та ін.
Нагадаємо, що громадська організація «Громадський формат» в рамках проєкту «NGO relocation» створила хаб громадської активності в Івано-Франківській області, який діятиме протягом року для громадських активістів та команд релокованих громадських організацій.
Проєкт «NGO relocation» реалізовує команда громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» у партнерстві з Національним фондом на підтримку демократії (NED).
Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль