fbpx
Голосуйте!
00
Днів
00
Годин
00
Хвилин
00
Секунд
Голосування завершене
до закінчення голосування

Курс “Маркетинг у соціальних мережах від А до Я”

Рубрика Новини

Центр освіти дорослих «Перший» запрошує на навчання за новою освітньою програмою «Маркетинг у соціальних мережах від А до Я». Реєстрація триває до 1 вересня!

Здавалося б, хто ще не розуміє важливість та потенціал соціальних мереж?

Задача маркетингу – бути там, де є аудиторія.

Сьогодні переважна більшість аудиторії – у соціальних мережах.

Разом з тим, лише 50% бізнесу та проєктів залучають та утримують свою аудиторію через соціальні мережі.

«Маркетинг у соціальних мережах від А до Я» – курс про побудову довгострокових відносин з вашою цільовою аудиторією через постійну комунікацію у соціальних мережах.

Цей курс для вас, якщо ви:

 мрієте заявити про себе світові через соціальні мережі;
 плануєте розвивати свій проєкт у соціальних мережах;
 хочете актуалізувати свої знання та навички маркетингу у соціальних мережах.

На курсі ви знайдете мінімум теорії та максимум практики – кейси, приклади, покрокові алгоритми роботи, чіткі рекомендації про те, як просувати ваш бізнес або проєкт у соціальних мережах.

12 двогодинних онлайн-занять три рази на тиждень та додаткові щотижневі практичні консультації протягом вересня навчать вас комунікувати з вашою аудиторією ефективно.

Тренерка: Олеся Вієцька – керівниця освітнього проєкту Smart Science Lab – найкращий варіант сімбіозу практика та науковця, аналітика та бізнесмена!

Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму. Будь ласка, вказуйте актуальну електронну адресу та інші контакти для ведення комунікації з організаторами. Реєстрація  на курс та детальна програма курсу за посиланням.

Кількість учасників в групі обмежена, переваги надаватимуться тим, в кого вже є розуміння того, який саме проєкт чи послугу плануєте просувати і вам потрібна допомога у побудові дієвої комунікації з вашою цільовою аудиторією.

Страт курсу 5 вересня!

Навчання на курсі має благодійних характер, тож відбудеться відбір саме тих, хто вмотивований разом з тренеркою активно попрацювати  протягом місяця та вивести свій проєкт на новий рівень!

На курсі ви знайдете мінімум теорії та максимум практики – кейси, приклади, покрокові алгоритми роботи, чіткі рекомендації про те, як просувати ваш проєкт у соціальних мережах.

Освітня програма «Маркетинг у соціальних мережах від А до Я» реалізує Громадська спілка «Соціальне підприємство «Центр освіти дорослих «Перший» в рамках реалізації проєкту «Центр освіти дорослих – інструмент сталого розвитку громади» за підтримки DVV International в Україні.

Джерело – Громадський простір

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль