fbpx

Конкурс грантів для ГО та медіа

Рубрика Новини

Громадські організації та медіа, що зареєстровані як ГО, мають змогу отримати гранти на релокацію до більш безпечних регіонів України, облаштування коворкінгів, покриття зарплатного фонду, боротьбу з російською пропагандою та інші потреби.

Оголошуємо конкурс грантів в межах програми «Стійкість», яку упроваджує Фонд Східна Європа у консорціумі громадських організацій на чолі з ERIM (Equal Rights and Independent Media – Рівні права та незалежні медіа, Франція) у партнерстві з Фундацією домів з прав людини, Домом прав людини – Тбілісі, Чорноморським фондом регіонального співробітництва та коштом Європейського Союзу.

У межах грантового компоненту заплановано надання грантів для підтримки місцевих ініціатив, спрямованих на посилення ОГС; а також медіа, що мають статус громадських організацій, через оголошення відкритого конкурсу за трьома напрямами:

  1. Гранти на підтримку ОГС у зв’язку з релокацією з областей, охоплених активними бойовими діями, або в межах цих областей – та забезпечення їхньої життєдіяльності на новому місці (Лот 1).
  2. Гранти на підтримку організацій, що допомагають створити умови для роботи вимушено переміщених осіб, зокрема представників(-ць) ОГС, а також їхньої взаємодії з громадами, що приймають (Лот 2).
  3. Гранти, спрямовані на покращення операційної та організаційної спроможності засобів масової інформації, що мають статус неприбуткових організацій та забезпечення їхньої професійної діяльності (Лот 3).

На цей Конкурс одна організація в межах одного Лоту може подати тільки одну заявку. Власний внесок від грантоотримувача за грантовим компонентом Програми не є обов’язковим.

Максимальний розмір гранту: до 1 000 000 гривень для однієї організації
Кількість грантів: у межах конкурсу планується підтримати до 15 проєктів
Очікувана тривалість проєктів: від 3 до 6 місяців
Очікуваний початок діяльності: листопад 2022

Ознайомитися з повними умовами конкурсу та подати заявку можна за посиланням.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль