fbpx

Команда релокованого підприємства з Київщини розповіла про свою адаптацію до нового місця

Рубрика Новини

Уже близько десяти років Максим Демченко працює у напрямку будівельного бізнесу. Він один із тих, хто створив компанію із виготовленням термопанелей. Чоловік пригадує, з чого все почалося.

“Була певна потреба в матеріалі, який не тільки буде відповідати бюджету замовнику,а й по експлуатації. Тому зі свого досвіду, який я вже мав працюючи в Канаді, бачив там цю технологію, трохи оптимізував технічний процес, матеріали до ринку Європи та України і таким чином створили продукт, який має дуже гарні експлутаційні можливості. ну і чудовий вигляд,” – розповідає Максим. 

Під час повномасштабного вторгнення Максим був вимушений перевести виробництво свого бізнесу з Київщини. Адже на тій локації, де вони розміщувалися, людям загрожувала небезпека.

Максим пригадує: у бік Київської області на транспорті вони везли гуманітарну допомогу, а під час повернення у Тернопіль – матеріали та обладнання його компанії. І так за два тижні підприємству вдалося переїхали. У нашому місті для них важливо було знайти локацію, яка б відповідала певним вимогам їхнього виробництва за площею, освітленням тощо. Уже на новому місці, пригадує, відчули неабияку підтримку.

“Поки не адаптувалися, поки не розпочали працювати, не набрали новий штат, то оренду плати ми поки рахувати не будемо. Це нам досить допомогло, тому що всі ті організаційні питання транспорту і логістики досить були витратні. Це один зі складних періодів нашого життя, але Слава Богу вистояли, підтримали. За це ми дуже вдячні,” – пояснює Максим. 

На сьогодні компанія працює та розвивається не тільки на українському ринку, а й європейському. На останньому у них близько 30 відсотків клієнтів.

Команда Максима не зупиняється на досягнутому. Вони чекають на отримання європейської сертифікації для їхнього товару. Адже хочуть продовжувати просувати українське виробництво за межі країни та найголовніше сподіваюся, що настане мир в рідній державі.

Ми створили цей матеріал як учасник Мережі “Вікно Відновлення”. Все про відновлення постраждалих регіонів України дізнавайтеся на єдиній платформі recovery.win.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль