fbpx

Завершилася розробка фандрейзингової стратегії

Рубрика Новини
Команда громадської організації “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” завершила роботу над своєю фандрейзинговою стратегією на 2022-2024 роки,. Документ був розроблений за підтримки Isar Ednannia.  На фінальній зустрічі члени організації обговорили  основні  фандрейзингові потреби, цільові групи та методи подальшої роботи над залученням нових ресурсів.
Кілька місяців з  організацією працювала Наталія Музика, тренерка та фасилітаторка Isar Ednannia.
“За цей час нам вдалося напрацювати якісну фандрейзингову стратегію, яка дозволить нам краще залучати ресурси для реалізації ініціатив та проєктів. У нас є бачення свого розвитку та розуміння того, які кроки слід зробити, щоб досягнути поставлених цілей. Попереду ще чимало роботи, але ми переконані, що нам усе вдасться! Дякуємо Наталія Музика та Isar Edn annia за можливість розвиватися та ставати сильнішими”, – ділиться Ірина Кавун, менеджерка проєкту. 
Проект реалізовує громадська організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» за підтримки ІСАР Єднання, яка надається у межах «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства», що фінансується завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.
Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль