fbpx

Запрацювала інтерактивна мапа громадських активістів

Рубрика Новини

На сайті проєкту Центр розвитку громадської активності створена інтерактивна мапа громадських активістів. Система дозволяє переглядати мапу із зареєстрованими громадським активістами із заходу України, які в електронних кабінетах розміщуватимуть інформацію про свою діяльність.

Для того, щоб зареєструвати свій кабінет користувача, громадським активістами необхідно зайти на сайт та вибрати пункт меню – «активісти в областях» та нажати кнопку «реєстрація активіста». Після цього відкриється анкета для реєстрації, яку необхідно заповнити. Адміністратору сайту надходить відповідний запит, здійснюється його опрацювання та модерація, після чого активіст отримує доступ до свого акаунту.

«Для нас було важливим створити комфортне середовище для спілкування громадських активістів заходу України. Запустивши мапу громадських активістів, ми робимо ще один крок для налагодження якісної комунікації між учасниками проєкту. Після реєстрації в системі кожен громадський активіст матиме свій кабінет, де зможе публікувати дописи та ділитися успіхами. У результаті – ми отримаємо інтерактивну мапу з мережею громадських активістів, що дозволить популяризувати громадську активність на місцях», – розповідає Максим Черкашин, керівник проєкту.

Функціонал електронного кабінету громадського активіста дозволятиме розміщувати дописи та викладати фото. Також це стане майданчиком для розміщення історій успіху громадських активістів, які зможуть на всю Україну заявити про свою діяльність.

Нагадаємо, що в рамках проєкту Центр розвитку громадської активності всі бажаючі можуть отримати консультації      правових питань, фінансового менеджменту, фандрейзингу та проєктного менеджменту. Скористатися послугами та отримати консультації з низки питань через спеціальну форму на сайті проєкту.

Проєкт «Центр розвитку громадської активності» охоплює шість областей України: Тернопільську, Івано-Франківську, Львівську, Рівненську, Хмельницьку та Чернівецьку. У рамках проєкту, окрім форумів, буде проведена низка тренінгів направлених на покращення використання інструментів участі у громадах та інших тем.

Проєкт реалізовує громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» за підтримки Європейського фонду за демократію (EED) .

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль