fbpx

За що я люблю Тернопіль: ТОП-5 коментарів

Рубрика Новини

Переможці нашого Giveaway до Дня заснування Тернополя вже відомі та чекають свої подарунки.

Наша команда громадської організації “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” вітає усіх тернополян з Днем заснування файного міста Тернополя. Любіть Тернопіль, долучайтеся до його розвитку та не забувайте про своє рідне місто, де б ви не були

Ділимося з вами найкращими коментарями про Тернопіль від учасників конкурсу

Антоніна Скидан

Люблю Тернопіль, бо це місто моє молодості. Тут пройшли найкращі роки зустрічей з чудовими друзями в педінституті. Тут я зустріла перше кохання. Тут надзвичайно гарне озеро, чудові краєвиди, щирі гостинні люди і унікальні семінари в Освітньо-аналітичному центрі. Хочеться повертатися сюди знов і знов. Інколи, на жаль, хоч в думках…

Oksana Tesliuk

Важко не любити місто, де ти народився, виріс і живеш усе своє життя. Ти так багато про нього знаєш, що швидше б можна було акцентувати увагу на недоліках. Але місто змінюється. І ці зміни подекуди є настільки креативними і сучасними, що дають усвідомлення невідворотності розвитку і поступу. Затишно. Саме ця емоція домінує в мені, коли думаю про моє місто.

Toma Koblyk

Люблю Тернопіль за теплі літні вечори на набережній ставу, за галасливі дитячі майданчики, за зелені алеї та тихі закутки у парках.

Юлія Городицька

Люблю Тернопіль за зелені вулиці, за красиві парки, за озеро. За те, що там минули мої найкращі студентські роки. За зоопарк, за українську мову, за класні кафе, за щирих людей. Просто обожнюю Тернопіль!

Галина Галина

Місто любові й краси,

дочки твої і сини завжди тебе пам’ятають

де б не бували вони.

В барвах осінніх ночей

радо зустрічають гостей.

Оля Павлусик

Люблю Тернопіль за свої найкращі студентські роки, за те, що став таким рідним. Люблю за парки , храми, став.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль