fbpx

Виставка «живих» картин. Різні відтінки вина, але не в бокалі, а на картинах

Рубрика Новини
МістоРівне

Молодь живе у цифровому світі, у соціальних мережах та в інтернеті, де створюється багато ілюзій є, однак на вулицях візуальної культури не вистачає. Вихід з цієї проблеми запропонувала громадська активістка Анна Бірук з колегами – запросили в м. Дубно мобільну анімовану виставку «живих» картин.

Анімована виставка “Відтінки марсали” вже кілька місяців мандрує містами України. На запрошення ГО “Центр розвитку та психологічної допомоги “ФЕМІЛІ” картини приїхали в  Дубенську міську бібліотеку. Унікальні картини малює молода українська художниця НАТАЛІ DK з Коломиї.

«Відтінки марсали» – це найніжніша і найвитонченіша виставка портретної ілюстрації та можливостей анімації. Зображення оживають за допомогою в телефона.  Це – справжня магія, а ще це – найкращий варіант, щоб час провести з користю і доторкнутися до прекрасного.

Стиль Natalidk_red з’явився завдяки любові художниці до рисунка і технічним можливостям друку. Портрети кольору червоного вина – Марсала, який переливається різними відтінками червоного кольору. Цей відтінок  вдалим чином з’єднав в єдиному елегантному акорді бордово-червоні і коричневі нотки.

Коли дивитися на картину просто ви бачитимете одне. Коли ж поглянете через призму анімацій ви зможете побачити зовсім інше зображення, яке оживає. Тому без гаджетів на виставку – зась!

«У житті виставка дає можливість людям  зупинитися та поглянути довкола. Вона передає емоції. Ідея набагато глибша. Ми звикли бачити поверхневу картинку, а що діється всередині нам неважливо. А там цілий світ:  наповнений емоціями, людськими переживаннями та почуттями. Жити не в своїй колбі фантазій, а проявляти глибину милосердя та підтримки один одному. Вчитися сприймати людей з їхніми особливостями характеру та стилем поведінки – основний посил для наших глядачів», – ділиться Анна Бірук, керівниця ГО «Центр розвитку та психологічної допомоги «Фемілі».

Виставка буде діяти до 11 липня, а тоді знову відправиться в нову мандрівку Україною.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль