fbpx
Голосуйте!
00
Днів
00
Годин
00
Хвилин
00
Секунд
Голосування завершене
до закінчення голосування

Всеукраїнський вебінар для молоді з проєктного менеджменту

Рубрика Новини
Команда громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» запускає новий проєкт для молоді віком 14-17 років – «PRO school Ternopil».
У більшості територіальних громад Україні діють громадські бюджети, у багатьох запустили Шкільні громадські бюджети, але комплексні навчання для молоді з написання проектних заявок не проводяться. Внаслідок цього молодь мало долучається до конкурсів та пише заявки.
Мета проєкту – покращити знання та навики з проєктного менеджменту серед школярів шляхом проведення онлайн-навчання.
«Ми переконанні, якщо молодь матиме хоча б мінімальні навики з проєктного менеджменту, вона активніше братиме участь в конкурсі проєктів громадського бюджету чи інших ініціативи. Пропонуємо взяти участь у двох коротких вебінарах, які стосуватимуться основних тем, які необхідні для написання заявок», – зазначає Максим Черкашин, керівник ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад».
У рамках проєкту молодь віком 14-17 років зі всієї України зможе пройти онлайн-курс з проєктного менеджменту. Учасники онлайн-курсу, які відвідали всі вебінари та успішно складуть невеличкий тест, отримають онлайн-сертифікат.
 Зареєструватись на курс можна до 12 грудня за посиланням – https://cutt.ly/gT3UkcQ

Перший вебінар на тему «Звідки брати ідеї? Логіка проекту та його типові складові» відбудеться 14-го грудня, другий «Рахуємо витрати. Як проPRити проєкт?» – 16-го грудня.

Слідкуйте за новинами на сторінці організації Освітньо-аналітичний центр розвитку громад та групі проєкту «PRO school Ternopil».
Проєкт організовує громадська організація “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” у партнерстві з телеканалами Тернопіль1 та Телеканал ІНТБ.
Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль