fbpx

Відбувся краш-тест проєктів учасників ініціативи «Громадська майстерня»

Рубрика Новини

17 вересня  відбувся краш-тест проєктів, які підготували разом з менторами учасники ініціативи «Громадська майстерня». На заході булим присутні самі автори проєктів, ментори та експерти ініціативи МАРС.

Основна мета сьогоднішньої зустрічі – попередня презентація напрацьованих проєктних пропозицій та їх аналіз зі сторони експертів.

Учасники підготували якісні презентації, щоб максимально розкрити суть їхніх проєктів. Чимало дискусій, обговорень, пропозицій, порад та нових ідей, а найголовніше – конструктивна критика, що в компексі допоможе напрацювати ще якісні проєкти.

Отож, сьогодні краш-тест пройшли наступні прокєти:

  • Space 48
  • TeTraBot (TernopilTravelBot)
  • Звертайся
  • Читальня-майстерня
  • Старі двері
  • Сквер перед бібліотекою, що на «Новому світі».

Попереду знову доопрацювання та робота з менторами. Радіємо, що учасники нашого проєкту мотивовані та готові працювати над покращенням своїх ідей, адже в нас одна мета – розвиток Тернопільської громади!

Зазначимо, що проєкт «Громадська майстерня» реалізовується в рамках ініціативи «Місцеве агентство розвитку середовищ (МАРС). який дозволить тернополянам пройти комплексне інтегроване навчання та отримати навики перетворення своїх ідей в проєкти. Ініціатива МАРС – це майданчик активних мешканців з різних галузей, які об’єдналися задля сприяння появи та розвитку у Тернопільській громаді нових середовищ.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль