fbpx

Відбулася освітня сесія проєкту «Громадська майстерня»

Рубрика Новини
Минулими вихідними відбулася друга освітня сесія проєкту «Громадська майстерня», який реалізовується в рамках ініціативи «Місцеве агентство розвитку середовищ».
Учасники та учасниці заходу продовжували опановувати проєктний менеджмент, вивчали основи фандрейзингу, удосконалювали командну роботу, навчалися мистецтву презентації та практикували у створенні комунікаційного плану реалізації своїх проєктів.
Цього разу з активними тернополянами та терноплянками працювали керівник ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» Максим Черкашин, керівниця ГО «Тернопільський ІТ Кластер» Катерина Міхайліді,проєктна менеджерка ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» Леся Голояд, маркетолог Extrapolia.com

Євген Підгурський та комунікаційник Національної Спілки Архітекторів України Кирило Чуйко. Ось така потужна команда тренерів-практиків допомагали учасникам освітньої сесії покращувати їхні навики та проєктні пропозиції.

Учасники ініціативи працювали над домашніми завданнями та мали зустрічі з менторами, які їм допомагають підготувати проєктні пропозиції з різних сфер для розвитку Тернопільської громади. Вже зовсім скоро ми детальніше розповімо про ці проєкти, ба більше, усі бажаючі зможуть долучитися до їх доопрацювання та втілення.
Попереду робота над удосконаленням проєктних заявок, підготовка бюджетів та презентацій. Зазначимо, що на всіх етапах учасникам ініціативи допомагають ментори.
Нагадаємо, що проєкт «Громадська майстерня» реалізовується в рамках ініціативи «Місцеве агентство розвитку середовищ (МАРС)». МАРС – це майданчик активних мешканців з різних галузей, які об’єдналися задля сприяння появи та розвитку у Тернопільській громаді нових середовищ.
Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль