fbpx

Від ідеї до проєкту або все про проєктний менеджмент

Рубрика Новини
Під таким гаслом пройшов перший день навчання для команди ГО «Година для України», яке проводить наша команда в рамках проєкту «Зміцнення спроможності ОГС у західних областях України».
З представниками громадської організації працював Максим Черкашин, який розповів їм про основи проєктного менеджменту, починаючи з самих азів. За його словами, нині важко уявити діяльність громадської організації, учасники якої не володіють хоча б базовими навиками в проєктному менеджменті.
«Проєктний менеджмент вже давно став інструментом, який дозволяє залучати додаткові ресурси для реалізації своїх ідей. Сподіваюся, що навчання, які ми проводимо, допоможуть представникам новостворених НГО покращити свої навики з підготовки проєктних заявок», – підкреслив Максим Черкашин.
Сьогодні представники ГО «Година для України» ознайомилися наступними блоками:
  • Основи проєктного менеджменту
  • Структура типової проєктної заявки
  • Бюджет проєкту
Теорія поєднувалася з численними завданнями, які дозволяли одразу на практиці застосовувати отриманні знання. Відтак, учасники заходу попрактикувалися в оформленні своїх ідей в проєкти та навчилися під них готувати бюджет. Було чимало практики, роботи в групах, наочних прикладів та «життєвих» порад.
Завтра ж з командою ГО «Година для України» вже більше працюватиме проєктний менеджер нашої організації Олександр Кикта. Він розповість про типову структуру громадської організації, основні політики та положення, а також надасть свої рекомендації щодо налагодження командної роботи.
_________
Захід відбувається в рамках проєкту «Зміцнення спроможності ОГС у західних областях України», який реалізовує ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства».
Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль