fbpx

В Україні шукають інвесторів майбутнього

Рубрика Новини

Креативна фандрейзингова кампанія стартувала в Інституті лідерства та управління під назвою «Благодійний марафон «Писанка з ILM».  Це  – відрита онлайнова подія та аукціон за участі представників громадського сектору, благородним завданням якої є сформувати одну стипендію для талановитого/ї лідера/лідерки громадського сектору у 2021 році.

За теплими розмовами про лідерство учасники марафону будуть розписувати покутські писанки під вмілим керівництвом знаної майстрині писанкарства та дослідниці української культури Віри Манько. Вона нещодавно видала книгу «Покутські народні писанки» — саме маловідомі узори східної частини сучасної Івано-Франківщини спробуємо відтворити на великодніх яйцях.

Що потрібно зробити, щоб стати учасником чи учасницею?

  1. Зареєструватися.

Зареєструйся зараз: https://forms.gle/3M7zGQ1BCLcwXjRH6

  • Оплатити благодійний внесок у розмірі 400 грн.

Оплати участь, за цими реквізитами на картку керівниці Інституту лідерства та управління: 5168757404215701, Ірина Бек (ПриватБанк).

  • Отримати за потреби стартовий набір для створення своєї писанки.
  • Відкрити гаджет і долучитися до марафону 20 квітня (або відкрити запис).
  • Насолоджуватися проведеним часом і результатом.

Якщо ж не виходить намалювати з ILM, то на аукціоні писанок можна обрати найкращу писанку та придбати її на аукціоні з 20 по 25 квітня на фейсбук-сторінці Інституту лідерства та управління.

Подія відбудеться  20 квітня  з 16:00 по 20:00 у камерному Zoom.

Реєстрація: https://forms.gle/3B67cXEjqWFXrHyj6

Усі кошти з події будуть скеровані на знижку на навчання у розмірі 30 000 грн для студента магістерської програми з управління неприбутковими організаціями, який творить зміни у сферах культури, інклюзивності або у малих громадах.

Більше про магістерку: https://ilm.in.ua/program/manpm/

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль