fbpx

Українська школа політичних студій розпочала відбір на програму 2021 року

Рубрика Новини

1 березня Українська школа політичних студій відкрила відбір на програму 2021 року. Прийом анкет триватиме з 1 по 21 березня.

Українська школа політичних студій – один з найуспішніших освітньо-мережевих проектів України. УШПС належить до мережі шкіл політичних студій, заснованих під егідою Ради Європи. Українська Школа була створена у 2005 році як спільний проект Ради Європи та Лабораторії законодавчих ініціатив.

За 16 років ми об’єднали більше 500 успішних лідерів з різних сфер – держслужбовців, юристів, бізнесменів, науковців, політиків, журналістів, представників творчих професій та громадських діячів. Українська школа політичних студій не просто навчає, ми створюємо Спільноту однодумців, об’єднаних спільними цінностями та місією розвивати демократичну Україну. 

Якщо Ви поділяєте цінності Школи та хочете долучитися до найбільшої Спільноти ціннісно-орієнтованих лідерів в Україні – обов’язково подавайтеся.

МИ ШУКАЄМО ЛЮДЕЙ, ЯКІ:

  1. мають значні професійні досягнення у сфері політичної, громадської, наукової, творчої та підприємницької діяльності, журналістики, політики, юриспруденції;
  2. займають активну громадянську позицію та здатні застосовувати отримані знання у своїй повсякденній діяльності;
  3. є громадянами України віком до 40 років, які мають вищу освіту; якщо Ваш вік виходить за рамки вимог, ми заохочуємо Вас подаватись в будь-якому випадку;
  4. знання іноземних мов є додатковою перевагою.

ДІЗНАТИСЯ ПРО УМОВИ ВСТУПУ ТА ЗАПОВНИТИ АНКЕТУ МОЖНА ТУТ.

Джерело – УШПС

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль