fbpx

Учасниця першого випуску рубрики #ЗапальнаРозмова отримала свій подарунок

Рубрика Новини

Нагадуємо, що 25 рудня вийшов в ефір перший випуск нової рубрики #ЗапальнаРозмова, яку організувала команда громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» в рамках проєкту «Центр розвитку громадської активності».

Першим гостем рубрики став Дмитро Підручний, перший в історії України чемпіон світу з біатлону серед чоловіків, відомий спортсмен та громадський активіст. Учасники, під час реєстрації на захід, залишали запитання, на які б хотіли почути відповіді в прямому ефірі. Саме він визначив автора найцікавішого для нього запитання.

 Переможницею стала Аліса Пасько з міста Тернопіль. Днями пані Аліса отримала свій оригінальний подарунок від Дмитра – спортивний біб з автографами членів Національної збірної України з біатлону. Наша команда вітає переможницю!

Переглянути відео-запис першого випуску рубрики #ЗапальнаРозмова можна за цим посиланням.

Ми продовжуємо готуємося до другого випуску рубрики і вже невдовзі розповімо про нового гостя з яким буде справжня #ЗапальнаРозмова.

Проєкт «Центр розвитку громадської активності», який реалізовує громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» за підтримки Європейського фонду за демократію (EED).

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль