fbpx

У Великоберезовицькій громаді для молоді провели тренінг з розвитку бізнесу

Рубрика Новини

У Великоберезовицькій громаді, 5-7 листопада, відбувся тренінг для молоді на тему «Як відкрити власний бізнес». Захід проходив в рамках проєкту, який реалізовують у партнерстві Великоберезовицька селищна рада та громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» за підтримки «U-LEAD з Європою».

Протягом трьох днів молодь Великобереозвицької громади опрацьовувала низку важливих тем, без знання яких неможливо відкрити власну справу. Перший день навчань стосувався пітчингу ідей, які згодом можуть перетворитися на бізнес-проєкти. Учасникам розповідали й про грантові та інші можливості підтримки їхній ідей.

У бізнесі, як і в будь-якій іншій справі, ефективна комунікація – запорука успіху. Учасники  тренінгу більше дізналися «секрети» комунікації в бізнесі, навчилися успішно проводити переговори та розрізняти маніпуляцію від правди.

Не оминули увагою й юридичні аспекти ведення бізнесу – реєстрацію, оподаткування, операційну діяльність та низку інших питань. Відтепер молодь Великоберезовицької громади не тільки знає як відкрити бізнес, розвинути його, але й розуміє всі нюанси юридичної реєстрації та сплати податків.

«Ми отримали багато нової інформації, виконували практичні завдання та отримували відповіді на запитання, які нас цікавили. Другий день тренінгу  стосувався комунікації, всім сподобалося дізнаватися як правильно спілкуватися з людьми. Тематики третього навчального дня була більш цікава тим, хто вже має власну справу або вже готовий  реєструватися як ФОП, але загалом це важлива інформація на майбутнє», – ділиться враженнями Андрій Куріца, учасник тренінгу.

Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «ULEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. ULEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає потребам громадян, та розширює можливості громад.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль