fbpx

У U-LEAD провели зустріч з головами громад Дрогобицького та Самбірського районів

Рубрика Новини

Команда Регіонального офісу «U-LEAD з Європою» у Львівській області продовжує розвивати нові партнерства з громадами Львівщини. Для цього вчора був організований захід для очільників територіальних громад Дрогобиччини та Самбірщини.

Як розповіла керівниця регіонального офісу Галина Хрущак, громади Львівської області давно співпрацюють з Програмою «U-LEAD з Європою» та є активними учасниками низки її навчальних ініціатив.

«У нас не завжди є можливість безпосередньо поспілкуватися з головами громад, оскільки, як правило, учасниками наших навчальних програм є спеціалісти органів місцевого самоврядування та керівники відділів. Голови громад визначають напрямки діяльності своїх муніципалітетів та працівників, тому комунікація з ними є дуже важливою. Завдяки таким зустрічам ми отримуємо розуміння напрямків подальшої співпраці та потреб громад загалом, а не тільки якихось окремих напрямків», – зазначила Галина Хрущак.

Учасникам зустрічі наша команда презентувала діючі навчальні програми та інші ініціативи U-LEAD, які невдовзі стартують та будуть доступними для територіальних громад Львівщини.

Окремий блок стосувався підтримки «U-LEAD з Європою» у пошуку міжнародних партнерів для громад та налагодження співпраці з ними. Зокрема був представлений позитивний досвід у цьому напрямку Дрогобицької та Трускавецької територіальних громад.

Вдалося обговорити актуальні питання з керівниками громад та домовитися про нові візити. Також аналізувалися тематика та формати офлайн-заходів, які були б максимально зручними для представників громад.

Голова Дрогобицької громади Тарас Кучма наголосив на важливості навчальних програм, які пропонує U-LEAD. Він зазначив, що фахівці його громади, після участі в навчальних ініціативах, стають більш продуктивними та ефективними в своїй роботі в середньому на 20-25%. За його словами, така підтримка від «U-LEAD з Європою» є дуже цінною, оскільки це допомагає працівникам органів місцевого самоврядування краще виконувати свою роботу

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль