fbpx
Голосуйте!
00
Днів
00
Годин
00
Хвилин
00
Секунд
Голосування завершене
до закінчення голосування

У Тернополі запрацює Центр розвитку громадської активності

Рубрика Новини

9 липня відбудеться офіційне відкриття Центру розвитку громадської активності, який стане майданчиком обміну досвідом та навчання для громадських активістів з Тернопільської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Хмельницької та Чернівецької областей.

«Мета проєкту, в рамках якого діятиме Центр розвитку громадської активності, допомогти соціально активним громадянам об’єднаних громад з сіл та селищ заходу України позитивно впливати на зміни у своїх громадах об’єднавшись у громадські організації, налагодити власну роботу, контролювати місцеву владу та залучати додаткові ресурси для розвитку громади. Завдяки реалізації проєкту ми допоможемо мінімум 10-тьом ініціативним групам перетворитись в громадські організації та спланувати свою діяльність на найближче майбутнє. Для існуючих організацій з об’єднаних громад ми допоможемо консультаціями, які пов’язані з фандрайзингом, веденням бухгалтерії, юридичним супроводом, заповненням аплікаційних форм для отримання гранту», – розповідає Максим Черкашин, керівник Освітньо-аналітичного центру розвитку громад.

У Центрі матимуть можливість як молоді активісти, так і ті, хто давно у цій сфері, швидко отримати необхідну інформацію, навчитись нового, заручитись підтримкою однодумців у розвитку громадського руху. У рамках проєкту буде проведена низка форумів та тренінгів направлених на покращення використання інструментів залучення громадськості та інших тем.

У відкритті Центру візьмуть участь представники об’єднаних територіальних громад, місцеві громадські активісти, експерти з міжнародних донорських організацій та партнерські ЗМІ.

Зазначимо, що проєкт реалізовує громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад», за підтримки Європейського фонду за демократію (EED).

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль