fbpx
Голосуйте!
00
Днів
00
Годин
00
Хвилин
00
Секунд
Голосування завершене
до закінчення голосування

У Тернополі відбудеться захід “Реформи для громадян: цифрова трансформація”

Рубрика Новини

Запрошуємо тернополян, громадян з постраждалих громад, батьків з дітьми та молодь на захід “Реформи для громадян:цифрова трансформація” від ГО “СМАРТ МЕДІА”  у місті Тернополі. На події ми поговоримо з владою про реформу цифровізації, а також намалюємо, якою ми її бачимо. 

Подія відбудеться 30 вересня 2022 року 12:00 (тривалість ~ 2 години) у м. Тернополі  (місце проведення буде повідомлено відібраним учасникам та учасницям). На заході буде представниця міської ради, яка розповість про реалізацію освітньої реформи, тож закликаємо вас готувати питання з цієї теми. Друга частина заходу буде присвячена візуалізації вашого бачення реформи  – будемо малювати та їсти смаколики! 

Спікерка: Мар’яна Зварич – керівниця прес-служби Тернопільської міської ради, експертка міської ради з питань цифрової трансформації та електронної участі.
Питання: 

Наскільки з часу війни збільшився запит на онлайн послуги від ради?
Робота міської ради з ВПО у розрізі цифрової трансформації.
Наскільки був запит на навчання з цифрової грамотності серед населення до війни та наскільки змінився після?
Питання доступного інтернету у місті. 

Вхід вільний за попередньою реєстрацією: https://forms.gle/XSjRsq9pyyecvc9t7
Кількість місць обмежена. 

Захід організовується в рамках проєкту “Реформи для громадян“, який ставить собі за мету підвищити рівень залученості громадян до політичних процесів та реформ через створення умов та сприяння кращій комунікації влади з громадянами та підвищити зацікавленість громадян до участі в реформах. 

Додаткова інформація: асистентка проєкту Головачова Валерія, к.т. 050 014 72 09

Ця захід став можливим завдяки щедрій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з Міжнародного Розвитку (USAID). ГО “СМАРТ МЕДІА” відповідальна за зміст публікації, але він не обов’язково відображає погляди USAID або Уряду США.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль