fbpx

У Тернополі відбудеться Всеукраїнський форум “МолоДійТе!”

Рубрика Новини

Дата: 25 – 26 вересня 2021 року.

Місце проведення:  парк ім. Т.Шевченка та Тернопільські Єліся, Тернопіль, Тернопільська область.Googlе карта: https://goo.gl/maps/QCGTgpSZrj1zL56u5

Дедлайн реєстрації – 3 вересня 2021 року!

Організатори забезпечують проживанням, харчуванням та супернасиченою програмою за напрямами: молодіжна участь, національно-патріотичне виховання, волонтерство, спорт, мистецтво, духовність молоді, профорієнтація та працевлаштування, наука.

Впродовж двох вихідних учасників очікують 4 сцени на території Тернопільських Єлісів, Острівця Кохання, Острова Чайка та Парку ім. Т.Шевченка, а також атракції на теплоходах, що стануть неформальними додатковими “сценами на воді”.

У програмі на учасників чекають: лекції, презентації, панельні дискусії, інтерв’ю, покази фільмів тощо. Цьогоріч для тих, хто не зможе потрапити на подію, організують онлайн-трансляції.

Запитання та уточнення за тел.: 0981820208 Ярослав/Інна

Організатори та партнери:Міністерство молоді та спорту України, Тернопільська міська рада,  Тернопільська обласна державна адміністрація, ГО “Український інститут міжнародної політики”, ГС “Національна молодіжна рада України”, Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування “Асоціація міст України”.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль