fbpx

У Тернополі відбудеться Форум розвитку громадянського суспільства «Імунітет до ілюзій»

Рубрика Новини

24 регіони України і АР Крим об’єднає 9-й Форум розвитку громадянського суспільства «Імунітет до ілюзій». Він відбудеться одночасно в усіх областях України, і в Тернопільській у тому числі, 17 грудня 2020 року. 

Запрошуємо на цю грандіозну зустріч (як у реальному форматі у м.Тернопіль, з дотриманням карантинних норм, так і онлайн під час національного телемарафону) активістів, учасників громадських організацій, благодійних та волонтерських об’єднань, представників органів місцевого самоврядування, які дбають про розвиток своїх громад і посилення діалогу з громадянським суспільством.

Ключові заходи 9-го Форуму “Імунітет до ілюзій”:

  • Ви побачите історію розвитку громадського сектору на Тернопільщині за останні 10 років. Оригінальний формат презентацій у стилі інстаграм-сторіс додасть колориту коротким і невимушеним життєвим історіям спікерів. Ви почуєте конкретні кроки на шляху від молодіжного активіста до учасника прийняття владних рішень, дізнаєтеся лайфхаки, як не набивати гулі, і що може допомогти у зростанні громадської організації. Успішна спільнота: Instagram Stories за 4000 секунд!
  • Як залучати мешканців, сусідів чи членів своєї організації до креативних активностей, позбуватися сірих буднів, байдужості та зневіри, як знаходити кошти для розвитку організації, з чого почати, як досягти необхідного рівня організації… Все про інструменти розвитку громадянського суспільства розкаже Ірина Шеремета під час нестандартного, інтерактивного тренінгу «Вакцинуємо жителів громад від байдужості».
  • Світова пандемія наклала свої обмеження на роботу громадських організацій і активістів. Спілкування перейшло із реального, у онлайн, публічні заходи практично не відбуваються, люди менше спілкуються і взаємодіють. Чи означає це, що громадські організації зупинять свою діяльність? Де тепер шукати підтримки, та яких змін у роботі активістів чекають міжнародні грантодавці в 2021 році? І що головне, як правильно вести діалог з іноземними партнерами і яких помилок уникати в грантових заявках, розповість Оксана Дащаківська – керівниця Західноукраїнського представництва МФ “Відродження” на тренінгах «Як змінилися пріоритети грантодавців в часи пандемії» і «Основні помилки в комунікації з грантодавцями та у грантових заявках». 
  • Влада-бізнес-громадськість – це трикутник із рівними кутами, чи одинокі точки на карті Тернопільської області? Чи потрібна насправді співпраця і спілкування цим трьом секторам? Чого чекають один від одного? Які конкретні плани щодо залучення і партнерства готові озвучити? Порушуємо ці питання на публічній консультації «Громадські активісти – міські божевільні чи агенти змін?» . До участі запрошено представників влади центрального та місцевого рівнів, представників приватного та громадського сектору. Формат hard talk (важка розмова) спонукає до відвертих запитань із залу і в коментарях до онлайн трансляції, та чесних щирих відповідей. 

Стати учасником тернопільського майданчика Форуму та отримати доступ до прямих трансляцій у день заходу, можна лише після реєстрації на єдиній для всієї України онлайн платформі https://forum.ednannia.ua/ .

Слідкувати за анонсами подій, програмою та отримувати найсвіжіші новини щодо Форуму у Тернопільській області можна, долучившись до події у Фейсбук «Імунітет до ілюзій – Тернопіль» https://fb.me/e/XbnxYKMi 

Детальна програма тут: https://cutt.ly/qhIrIug 

п.с. За умови попередньої реєстрації для участі в заходах форуму у м.Тернопіль, можливе відшкодування вартості проїзду в межах Тернопільської області (за наявності підтверджуючих проїзних документів). 

Долучайтеся до знайомства, діалогу і комунікації громадянського суспільства!

Регіональні події Форуму розвитку громадянського суспільства “Імунітет до ілюзій” у Тернопільській області проводяться Громадською організацією “Центр громадського моніторингу та аналітики” у межах «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАРЄднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку, та за підтримки чеської організації People in Need, Міністерства закордонних справ Чеської Республіки у рамках програми «Transition Promotion Program».

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль