fbpx

У Тернополі стартував пілотний проєкт «Громадська майстерня»

Рубрика Новини
12-13 серпня відбулася перша освітня сесія в рамках проєкту «Громадська майстерня», учасниками якого стали 20 активних тернополян та тернополянок.

Вступний захід стосувався основ проєктного менеджменту. З учасниками проєкту працювали досвідчені тренери-практики – керівниця ГО «Тернопільський ІТ Кластер» Катерина Міхайліді, радник з розвитку інституційної спроможності USAID/DOBRE Program Наталія Стрельбіцька та маркетолог Extrapolia.com Євген Підгурський.

Учасники навчалися перетворювати свої ідеї в конкретні проєкти. Робота проходила в інтерактивному форматі, все розглядалося на прикладі ідей, з якими на проєкт прийшли самі ж учасники.

Активісти працювали в командах, попередньо визначивши ключові напрямки своїх майбутніх проєктів. Наприклад, проєкти стосуються освіти, туризму та культури. Сформовані команди у подальшому працюватимуть над удосконаленням своїх ідей та проєктів.

Відтак, тернополяни пройдуть комплексне інтегроване навчання та отримають навики перетворення своїх ідей в проєкти. Найкращі проєкти учасників та учасниць отримають фінансову та менторську підтримку в реалізації.

Найближчим часом учасники проєкту працюватимуть над виконанням домашніх завдань, які вони отримали від тренерів. Основна мета – підготувати проєктні пропозиції з різних сфер, але задля розвитку Тернопільської громади.

Нагадаємо, що проєкт «Громадська майстерня» реалізовується в рамках ініціативи «Місцеве Агенство Розвитку Середовищ (МАРС)». Як розповіли організатори, МАРС – це майданчик активних мешканців з різних галузей, які об’єдналися задля сприяння появи та розвитку у Тернопільській громаді нових середовищ.
Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль