fbpx

У Тернополі проведуть форум для громадських активістів

Рубрика Новини

21 та 22 грудня у місті Тернополі відбуватиметься форум «Трансформація громадського сектору: якими ми будемо завтра?». Подію організовує команда ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад».

На форумі обговорюватимуть трансформацію громадського сектору в умовах війни, виклики і тренди для громадських організацію, молодіжну політику, підтримку від міжнародних партнерів та нові інструменти співпраці НГО з бізнесом задля реалізації соціальних ініціатив.

Цільова аудиторія заходу – громадські активісти, керівники та представники громадських організацій, благодійних фондів, волонтерських чи ініціативних груп.

Серед спікерів форуму народні депутати України, представники програм та фондів міжнародної технічної допомоги, експерти, представники міністерств та громадського сектору.

На форумі діятиме декілька панельних дискусій:

  • Трансформація громадського сектору під час війни: нові тренди та здобу
  • Громадський сектор та відновлення України
  • 2024 рік для громадського сектору: яким буде новий порядок денний?
  • Міжнародні партнери та громадський сектор: звіримо годинники?
  • Синергія бізнесу, влади та громадського сектору в реалізації соціальних ініціатив
  • Молодіжна політика під час війни: чи відбулося перезавантаження?

Також учасники форуму візьмуть участь у спеціальному блоці «Ми змогли: парад успішних кейсів трансформації діяльності громадських організації під час війни», в якому поділяться історіями успіху своїх організацій.

Для участі в заході необхідно зареєструватися тут.

Партнером форуму є Тернопільська обласна асоціація органів місцевого самоврядування «Ради Тернопільщини». Завдяки кому партнерству, наш форум отримає додаткову підтримку від проекту «DISCO (Developing Innovative Sustainable Cooperation Opportunities), який фінансується  за підтримки ініціативи Європейського інституту інновацій і технологій для закладів вищої освіти (EIT HEI Initiative).

Зазначимо, що Європейський інститут інновацій та технологій (EIT) зміцнює здатність Європи до інновацій шляхом надання рішень для розв’язання актуальних глобальних проблем і розвитку підприємницького таланту для створення сталого зростання та кваліфікованих робочих місць у Європі. EIT є органом ЄС і невід’ємною частиною Horizon Europe, Рамкової програми ЄС з досліджень та інновацій. Крім того, EIT – це найбільша в Європі інноваційна екосистема, яка об’єднує близько 3000 партнерів із провідних ділових, дослідницьких та освітніх організацій по всій Європі в понад 200 центрах.

EIT забезпечив понад 3800 стартапів і компаній, що розширюються, створив понад 1400 нових продуктів і послуг, які залучили понад 3,9 мільярда євро зовнішнього капіталу.

Захід відбудеться в рамках проєкту «Зміцнення спроможності ОГС у західних областях України», який реалізовує ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства».

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль