fbpx

У Тернополі молодь облаштувала в дворі столик для настільних ігор

Рубрика Новини

Днями завершилася реалізація ініціативи «Настільні ігри на дворі», яка є частиною  проєкту “PRO school Ternopil” та була профінансована народною депутаткою України Євгенією Кравчук.

Автором ініціативи є учень Тернопільської класичної гімназії  Данило Рижевський, який з однолітками вирішив облаштувати в своєму дворі місце, де б вони могли грати у настільні ігри. Данило пройшов навчання в рамках проєкту PRO school Ternopil , написав свій проєкт та переміг в конкурсі. Як результат – Данило отримав фінансування на реалізацією свого першого проєкту, що є чудовим досвідом в проєктному менеджменті.

“PRO school Ternopil стало для мене першим навчанням та першим шансом для реалізації мого першого проєкту, що дало мені багато досвіду для реалізації подальших ініціатив. PRO school Ternopil це хороший шанс для реалізації себе та допомоги людям навколо, або ж покращення свого міста”, – коментує свою участь в проєкті Данило Рижевський.

Дещо раніше була реалізована ще одна ініціатива в рамках проєкту PRO school Ternopil – «Ландшафт клумби на шкільному подвір’ї», яка об’єднала активну учнівську молодь та керівництво Тернопільської школи №25.

Нагадаємо, що в рамках проєкту учні віком 14-17 років зі всієї України пройшли онлайн-курс з проєктного менеджменту та отримали онлайн-сертифікат. Учні з тернопільської громади могли взяти участь у конкурсі проєктів та отримати до 5 000 грн. на реалізацію своєї ініціативи. Загалом, мета проєкту “PRO school Ternopil” – покращити знання та навики з проєктного менеджменту серед школярів тернопільської громади шляхом проведення онлайн-навчання, менторства у написанні проєктів, обрання проєктів-переможців та сприяння їх реалізації.

Організаторами проєкту «PRO school Ternopil» є команда  громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад». Партнери проєкту – Телеканал Тернопіль 1 та Телеканал ІНТБ, Народна депутатка України Євгенія Кравчук, громадська організація Жіноче коло  та міжнародний музичний фестиваль Faine Misto festival.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль