fbpx

У Тернополі говоритимуть про соціальну відповідальність молодих політиків

Рубрика Новини

Незабаром у місті Тернопіль відбудеться Форум Відповідальних Людей  «Соціальна відповідальність молодих політиків». На захід запрошуються молоді політики, на якому у формі діалогу та дискусії, проактивного коворкінгу обговорюватимуться перспективи соціальних ініціатив для молоді.

Захід проходитиме в рамках реалізації статусу «Тернопіль – Молодіжна столиця України 2020», Управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей спільно із Патріаршою Комісією у справах молоді УГКЦ.

Форум має стати платформою для знайомства, комунікації, натхнення та започаткування спільних проєктів для громадських активістів, представників духовенства, волонтерів, студентів, бізнесменів, та просто молодих відповідальних людей України.

Захід відбуватиметься 28 листопада 2020 року у Центрі Науки Тернополя в офлайн та онлайн форматах. Участь у Форумі є безкоштовною та за умовою попередньої реєстрації.

Одним із спікерів форуму буде Максим Черкашин, керівник громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад».

Реєстрація: https://forms.gle/WBzm6E2znotKcCbv6

Дедлайн прийому заявок: 23 листопада включно.

Вікові обмеження для учасників: 18-35 років.

Кількість учасників обмежена. Після реєстрації з Вами зв’яжуться організатори для підтвердження Вашої участі в заході.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль