fbpx

У Тернополі активісти із заходу України навчатимуться створювати коаліції

Рубрика Новини

Невдовзі, 25-26 березня, у місті Тернополі відбудеться форум «Коаліції активістів – плюси, мінуси, підводні течії». Участь в заході прийматимуть громадські активісти з Тернопільської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Хмельницької та Чернівецької.

Форум проходитиме в рамках проєкту «Центр розвитку громадської активності», який реалізовує громадська організація «Освтіньо-аналітичний центр розвитку громад» за підтримки Європейського фонду за демократію (EED).

Учасники форуму – громадські активістів, представники громадських організацій та об’єднань. Серед спікерів форуму експерти, громадські активісти та представники діючих коаліцій громадських організацій.

Присутні зможуть взяти участь в роботі панельних дискусій, які стосуватимуться різних питань пов’язаних з діяльністю коаліцій громадських організацій.

«Громадські активісти більше дізнаються про особливості процесу створення коаліцій, при чому вони зможуть ознайомитися з їхньою діяльністю та плануванням роботи. Також в рамках форуму заплановане представлення експертами донорських організацій можливостей для коаліцій. Сподіваємося, що наш форум стане для активістів не просто майданчиком для обговорення особливостей діяльності коаліцій, а першим кроком для потенційного створення таких коаліцій в областях», – коментує Максим Черкашин, голова ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад».

Учасники форуму отримають сертифікати, які підтверджуватимуть їхню участь в заході. Форум проходитиме в режимі офлайн в місті Тернополі з дотриманням усіх карантинних вимог.

Проєкт «Центр розвитку громадської активності» реалізовує громадська організація «Освтіньо-аналітичний центр розвитку громад» за підтримки Європейського фонду за демократію (EED).

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль