fbpx
Голосуйте!
00
Днів
00
Годин
00
Хвилин
00
Секунд
Голосування завершене
до закінчення голосування

У Тернопільській громаді стартував проєкт для підприємців

Рубрика Новини

Мале та середнє підприємництво  важливий сегмент економічного розвитку не тільки для Тернопільської територіальної громади, але й України загалом. Пандемія COVID-19 негативно відобразилася на їхній діяльності та значно знизила ефективність ведення бізнесу. У Тернопільській громаді проаналізували усі виклики та ризики для підприємців, спричинені пандемією, та запропонували свою підтримку бізнесу. 

Сьогодні стартує проєкт з підтримки малого та середнього підприємництва на території Тернопільської територіальної громади, який реалізовують у партнерстві Тернопільська міська рада, громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» та Тернопільське регіональне відділення Асоціації міст України в рамках проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини, і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Мета вищевказаного проєкту – допомогти малим та середнім підприємствам Тернопільської громади отримати нові знання, необхідні для підтримки бізнесу та його адаптації до нової реальності, включаючи написання бізнес-планів, використання сучасних ІТ-технологій та залучення зовнішніх ресурсів для власного розвитку. 

До проєкту запрошуються малі та середні підприємства Тернопільської міської громади. Для участі в проєкті планується відібрати 15 команд по 2-є учасників-представників малого та середнього підприємництва, які працюють на території Тернопільської громади.

Нагадаємо, що до складу Тернопільської територіальної громади входять наступні населені пункти: місто Тернопіль, села Вертелка, Глядки, Городище, Іванківці, Кобзарівка, Курівці, Малашівці, Носівці, Плесківці та Чернихів. 

Учасники проєкту зможуть підготувати бізнес план, вдосконалити свої знання та вміння з кризового менеджменту, використання ІТ-технологій та онлайн-платформ для організації та ведення бізнесу, залучення зовнішніх ресурсів для розвитку своєї справи.  На конкурсній основі буде обрано п’ять найкращих бізнес-планів, які будуть частково профінансовані. Також учасники проєкту отримають бізнес-консалтинг та ІТ-консультації з питань діджиталізації їхньої роботи.

Для участі в проєкті необхідно перейти за посиланням та заповнити невелику анкету. За результатами конкурсного відбору будуть відібрані 15 команд по 2 учасники в кожній, які працюватимуть  над розвитком свого бізнесу. 

Проєкт «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» реалізує за дорученням ЄС та уряду Німеччини Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Мета проєкту – створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств, підтримка інновацій та стимулювання експорту, що є шляхом до сталого й рівномірного економічного зростання. У межах підходу Team Europe проєкт також сприятиме відновленню України від наслідків COVID-19.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль