fbpx
IV КОНКУРС АКТИВІСТІВ
00
Днів
00
Годин
00
Хвилин
00
Секунд
Заявки більше не приймаються
до закінчення прийому заявок

У Смизькій громаді провели мирну акцію на підтримку боротьби з окупантам

Рубрика Новини
МістоРівне

Жінки та молодь Смизької громади провели мирну акцію під девізом «Жінки і діти проти війни. Путін, з ким ти воюєш?», щоб підтримати українок на сході України та захисників, які охороняють мирне населення від окупантів.

Таким чином вони хочуть допомогти у боротьбі з ворогом інформаційно, згуртувати народ, донести українцям і світу, що жінки і діти – це серце України, а воно однаково б’ється в усіх областях нашої держави!

«Ми не вміємо тримати зброю, але ми віримо, що сила слова і молитви за мир і спокій в нашій державі мають величезну силу! Ми підтримуємо жінок та дітей на сході України. Разом будемо боротися, разом будемо долати тривожність, разом дбати одна про одну та рухатися далі в мирне майбутнє!», – розповідає учасниця акції Вікторія Костюк.

 

«Особливо гостро ми відчуваємо біль матерів, які змушені собою захищати рідні домівки і своїх дітей. Від обстрілів і куль потерпають жінки і діти, наші однолітки, мирні жителі, які хочуть жити на рідній землі. Ми не маємо зброї, але ми маємо гарячі серця і щире бажання зберегти нашу країну цілісною, згуртувати людей, щоб разом боротися проти загарбників інформаційно і розвіювати фейки, які знищують місточки порозуміння в нашій державі!», – повідомляють на сторінці ГО «Агенція розвитку громад «Інтонація ЗМІН»

Організаторки акції закликають громади Рівненщини та всієї України зібратися разом, згуртувати своїх жінок і дітей, щоб запитати “Путін, проти кого ти воюєш?”, підтримати наших земляків та заявити на увесь світ “Жінки і діти проти війни!”

Відеозвернення жінок Смизької громади тут: https://www.facebook.com/changesintonation/videos/447978073722129

Передаємо естафету жінкам громад Рівненщини та всієї України!

Разом проти війни!

 

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль