fbpx
Голосуйте!
00
Днів
00
Годин
00
Хвилин
00
Секунд
Голосування завершене
до закінчення голосування

У Смизі навчають батьків виховувати справжніх чемпіонів

Рубрика Новини
МістоРівне

«Три кроки: як виховати справжнього чемпіона», під такою назвою, протягом грудня у Смизькій громаді проходив інтенсив-курс для молодих батьків вихованців ФК «Єврошпон-Смига». В рамках даного курсу було проведено три тренінги: «Батьки і діти: психологія гармонійних стосунків», «Як навчитися мати гроші на все, що хочу?» та «Нагодуємо чемпіонів: все, і трохи більше, про здорове харчування».

Хоча основний напрям діяльності футбольного клубу – розвиток   дитячого футболу, проте, як громадська організація, там активно працюють над всебічним розвитком кожного вихованця.

Місія організації: сприяти розвитку гармонійної особисті задля розбудови сталого розвитку України

Акції, тренінги, майстер-класи, подорожі, нові знайомства – це все невід’ємна частина життя вихованців ФК “Єврошпон-Смига”. Також постійно проводять заходи для родин юних футболістів, які сприяють вихованню дружніх міцних стосунків.

«Спільно несемо відповідальність за те, що вже з раннього віку формуємо у наших дітей ціннісне ставлення до свого життя і людей навколо. Тому прагнемо давати нові корисні знання для наших вихованців і їхніх батьків» – зазначає Оксана Костюк, виконавчий директор ФК «Єврошпон-Смига», авторка ідеї даного інтенсив-курсу.

Основні моменти, на які срямований курс – це навчити дитину (а разом і всю родину)  вмінню правильно харчуватися, розпоряджатись власними фінансами і ставитися толерантно та  розуміти інших людей. Якщо ці фактори будуть присутні, це відобразиться на внутрішній гармонії дитини зараз, так і згодом уже у дорослої особистості.

Мета заходів – надати інструменти, які допомагають виховати успішну здорову (як в емоційному, так і фізіологічному розумінні) особистість, яка зростає у щасливій гармонійній родині.

Учасники заходів вивчали як побудувати довірливі стосунки  в родині, «рецепти» виховання, потреби і бажання дітей та батьків, як правильно говорити про мрії дітей і дорослих, як домовлятися про спільні цілі, як складати бюджет родини на вихідні та який алгоритм досягнення мрій.  На останньому занятті юні футболісти дізналися які фактори найбільше впливають на здоров’я чемпіонів, який найпростіший і найдешевший продукт завжди допомагає досягати перемог та як правильно харчуватися до та після тренування.

Інтенсив-курс ««Три кроки: як виховати справжнього чемпіона» відбувся за сприяння соціально-відповідального підприємства Смизької громади ПрАТ «Єврошпон-Смига».  Всі заходи проходили на базі Смизької центральної бібліотеки, яка є сучасним простором для проведення соціальних та молодіжних проєктів.

Учасники взяли для себе багато корисного, і що дуже важливо ці заходи проходили у форматі батьки-діти, що в сучасному світі гаджетів є дуже цінно. Прагнемо, щоб молоді родини отримували якісні знання та були здоровими, фінансово незалежними та щасливими!

Більше інформації про заходи можна дізнатися на сторінці футбольного клубу:   https://www.facebook.com/groups/1936854263252579

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль