fbpx

У Мукачеві відбувся тренінг «Проєктний менеджмент в сучасних умовах»

Рубрика Новини
МістоУжгород
27  вересня в Центрі громадськості та національних культур понад 50 громадських активістів, серед яких й представники релокованих ГО, відвідали тренінг на тему «Проєктний менеджмент в сучасних умовах». Захід організувала громадська організація «Європейська школа» спільно з Мукачівською молодіжною радою. Тренінг провів менеджер проєктів АРР “Закарпаття” Валентин Волошин.
Протягом двох годин учасники заходу обговорювали основні аспекти такої важливої теми як проєктний менеджмент та проєктна діяльність. Основний акцент тренінгу був направлений на правила написання успішної проєктної заявки. Учасники зрозуміли роль проєктного підходу для розвитку громади, розібралися, що таке фандрейзинг в проєктній діяльності, ознайомилися з джерелами ресурсів для фінансування проєктів та особливостями спілкування з донорами. Присутні проаналізували такі важливі аспекти, як формування команди проєкту, аналіз зацікавлених сторін, побудова взаємовідносин з партнерами, складові успішного партнерства.
За словами Валентина Волошина, подібні тренінги – це дуже хороша можливість навчитися азів написання та алгоритму реалізації проєкту.
«Проєктний менеджмент – це додатковий механізм для змін, який може використовувати активна молодь. Саме тому, ми обрали цю тему для першого тренінгу, багатьом активістам не вистачає навичок та знань з цього напрямку, а команда АРР «Закарпаття» готова ділитися своїм досвідом. Я приємно вражений такою великою кількістю присутніх. Це свідчить про те, що молодь прагне розвитку, самореалізації, нових знань й готова активно працювати та змінювати громаду», – зазначив Валентин Волошин.
Захід відбувався у рамках проєкту «NGO relocation», який реалізовує команда громадської організації Освітньо-аналітичний центр розвитку громад у партнерстві із National Endowment for Democracy 
Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль