fbpx

У Мукачеві відбувся тренінг «Як заснувати власну справу»

Рубрика Новини
МістоУжгород
20 грудня в Центрі громадськості та національних культур 30 громадських активістів, серед яких й представники релокованих ГО, відвідали тренінг на тему «Як заснувати власну справу».
Захід організувала громадська організація «Європейська школа» спільно з Мукачівською молодіжною радою.
Тренінг провів голова ГО «Європейська школа» Борис Чернявський. Протягом двох годин учасники заходу спілкувалися про формування бізнес-ідеї, аналізу потенційного ринкового попиту, юридичних та фінансових аспектів відкриття власної справи, також обговорили сучасні перспективи для створення своєї справи та оцінили реальність втілення бізнесу в рідному місті в умовах війни. Опісля всі присутні виконували практичні завдання, опрацьовували бізнес-ідеї, створювали бізнес-план для свого потенційного бізнесу.
«Головна помилка багатьох підприємців-початківців полягає у помилковому виборі своєї ніші, економії на кадрах та очікуванні швидкого прибутку. Тому, велика частина таких бізнес-проектів закривається в перший же рік роботи. Відкриття власної справи потребує чималих зусиль, але передусім потрібно володіти необхідними знаннями, аби успішно реалізувати бізнес-ідею. Тому, такі тематичні тренінги – це чудова можливість отримати відповіді на ті питання, без яких важко розвивати підприємницьку діяльність. Я сподіваюся, що учасники сьогоднішнього заходу здобули нові знання та потужний емоційний поштовх для реалізації власної справи », – зазначив Борис Чернявський.
Захід відбувався у рамках проєкту «NGO relocation», який реалізовує команда громадської організації Освітньо-аналітичний центр розвитку громад у партнерстві із National Endowment for Democracy.
Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль