fbpx

У Лановецькій міській раді запрацював рейтинг депутатів

Рубрика Новини

Нещодавно на офіційному сайті Лановецької міської ради запрацював рейтинг депутатів. Система дозволяє переглянути відвідуваність ними сесій, участь в ухваленні рішень, активність чи пасивність при цьому. Мешканці також отримали можливість подивитися, за які  питання голосував депутат, які не підтримав або при розгляді яких був відсутній.

На сайті міської ради повідомляється, що загальний рейтинг формується на основі кількості відвіданих пленарних засідань сесій депутатом та його участі у прийнятті рішень. Рейтинг оновлюватиметься після кожного пленарного засідання. Функціонал системи дозволяє сформувати рейтинг за конкретними критеріями, які можуть зацікавити мешканців: активність, участь, найбільша кількість за, проти, утримався, не голосував чи був відсутній.

Зазначається, що такий майданчик дозволить виборцям ознайомитися із виконанням депутатських повноважень місцевими депутатами, а також сприятиме прозорості та відкритості між владою та громадянами.

Ознайомитися із рейтингом можна за посиланням https://lanmisto.gov.ua/rejtyng-aktyvnosti/ або на офіційному сайті Лановецької міської ради у розділі “Депутатський корпус”.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль