fbpx

У Кременеці збудують реабілітаційний центр для осіб з інвалідністю

Рубрика Новини

Днями в офіс проєкту «Центр розвитку громадської активності» завітала Алла Андрощук, керівниця громадської організації «Зоря Надії», яка діє на Кременеччині. Організація опікується дітьми та молоддю з особливими потребами.

Саме завдяки ініціативі цієї громадської організації у Кременці невдовзі розпочнеться будівництво реабілітаційного центру для осіб з інвалідністю. Йдеться про спільний пілотний проект між Україною (м. Кременець Тернопільської обл.) та Польщею (м. Замость, Люблінське воєводство) під назвою, “Кордони рівних можливостей”. Мета проєкту – розвиток спеціалізованої соціальної інфраструктури двох міст, шляхом будівництва двох центрів підтримки для осіб із серйозними вадами здоров’я.

«Завдяки проєкту буде збільшено доступ до соціальних послуг та надаватимуться нові соціальні послуги, які є модифікацією інтегрованої системи реабілітації з урахуванням специфіки та потреб осіб з інвалідністю. Плануємо завершити задумане до 2022 року», – розповідає  Алла Андрощук.

Максим Черкашин, керівник громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад», розповів про ресурси, на яких можна знайти актуальну інформацію про грантові можливості та навчання, включаючи сайт проєкту «Центр розвитку громадської активності». Також досягнуто домовленості про те, що наші експерти допоможуть в написанні проектної заявки на конкурс, який зацікавить організацію.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль