fbpx

У Коропецькій громаді створюють громадську організацію

Рубрика Новини
Сьогодні керівник ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» Максим Черкашин зустрівся з громадськими активістами з Коропецької територіальної громади. Основна мета зустрічі – обговорення створення громадської організації «Година для України».
Максим Черкашин розповів про юридичні аспекти реєстрації громадської організації, включаючи огляд пакету реєстраційних документів. Обговорювалися напрямки діяльності організації, яка працюватиме в основному на території Коропецької громади та реалізовуватиме соціальні проєкти.
Попереду – процес реєстрації громадської організації. Наша команда надала всі необхідні консультації та зразки документів, які допоможуть співзасновникам громадської організації Аллі Дігтярьовій та Ігорю Савчуку швидко пройти процедуру реєстрації.
Наші експерти також розповіли про основні джерела пошуку грантових можливостей, що є дуже важливими для новостворених громадських організацій.
Зазначимо, що ця зустріч проходила в рамках проєкту «Зміцнення спроможності ОГС у західних областях України». Одним із важливих завдань нашого нового проєкту є саме посилення спроможності новостворених громадських організацій.
Цей проєкт реалізовує ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується ІСАР  Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку. Зміст публікації не обов’язково відображає погляди ІСАР Єднання, погляди Агентства США з міжнародного розвитку або Уряду США.
Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Заступник керівника ГО "Освітньо-аналітичний центр розвитку громад"
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль