fbpx

У Чернівцях активісти закликають надсилати звернення до Укрзалізниці

Рубрика Новини

У Чернівцях громадська ініціатива «Потяг на Чернівці» закликає чернівчан надсилати звернення до Укрзалізниці.

         «Ми активно працюємо над відновленням залізничного сполучення з Чернівцями. Аби Укрзалізниця швидше дослухалась до наших пропозицій щодо залізничного сполучення потрібно, аби на її адресу надійшло якомога більше особистих звернень від жителів Чернівців із підтримкою цих ідей», – зазначає Артем Жук, засновник ініціативи.

         Активісти розробили типову форму листа, яку можна завантажити за лінком http://bit.ly/38aErqk

         Усі бажаючі можуть його роздрукувати та внести свої дані. Далі пропонується надіслати листа за адресою: 03150, м. Київ, вул. Єжі Гедройця, 5. «Чому важливо відправити саме паперового листа? Бо так буде важче проігнорувати наші та Ваші звернення», – прокоментував Артем.

         Загалом активні чернівчани вже напрацювали пропозиції до Укрзалізниці із покращення сполучення зі столицею Буковини, які нещодавно були презентовані в міській раді. Ці ідеї також відображені в листі, посилання на яке надано вище. Не так давно Укрзалізниця вже повідомляла, що частота курсування потягу Київ-Чернівці скорочена до трьох днів на тиждень із щоденного курсування, через нерентабельність і низький попит серед пасажирів. Водночас таке пояснення виглядає дивним, зважаючи на регулярну відсутність квитків, вільних до продажу.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль