fbpx

Триває набір учасників проєкту «Пандемія як шанс для удосконалення роботи дрібних фермерів заходу України»

Рубрика Новини

Минулого року команда “Освітньо-аналітичного центру розвитку громад” розробила майданчик на якому виробники сільськогосподарської продукції, локальних товарів та споживачі можуть зустрітись без посередників – Відкритий ринок. Нещодавно стартував проєкт «Пандемія як шанс для удосконалення роботи дрібних фермерів заходу України». Основна його мета – навчити фермерів заходу України користуватись застосунками та іншими можливостями, які дають Інтернет та реклама.

Цільова аудиторія проєкту це фермери, які вирощують власну продукцію або виробники локальної продукції, у яких є бажання та необхідність навчитись ефективно продавати онлайн.

Запрошуються учасники з Тернопільської, Рівненської, Волинської, Хмельницької, Львівської, Івано-Франківської, Чернівецької та Закарпатської областей.

Проєктом передбачається проведення тренінгу для дрібних виробників заходу України, на якому розглядатимуться можливості продажу в мережі Інтернет, як альтернативу офлайн ринкам. Учасники зможуть більше дізнатися про СММ та просування товарів, зовнішні можливості розвитку власної справи, особливості таргетованої реклами в інтернеті, переваги мережування та налагодження зв’язків з партнерами. Також кожен учасник проєкту отримає допомогу у створенні власного кабінету на майданчику rynok.in.ua та матиме налаштовану таргетовану рекламу.

Для участі в проєкті необхідно заповнити анкету за цим посиланням.

Дедлайн прийому заявок 05 лютого 2021 року.

Перелік учасників проекту буде опубліковано 8 лютого на сайті та сторінці організації. Кожен аплікант отримає на свою електронну пошту інформацію про результати відбору.

Участь у проєкті є безкоштовною. Організатори забезпечують для учасників проживання, харчування та компенсують кошти за трансфер.

Проєкт здійснюється за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» та Європейського Союзу в рамках гуманітарної ініціативи «Людяність і взаємодопомога».

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль