fbpx

Три новостворені ОГС отримають безкоштовний менторський супровід

Рубрика Новини

Команда громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» завершила відбір 3-ох новостворених ОГС, які стануть учасниками проєкту «Зміцнення спроможності ОГС у західних областях України». Команди відібраних громадських організацій отримають менторський супровід від експертів та пройдуть комплексне навчання.

Як повідомили в громадській організацій, на їхню адресу надійшло 17 заявок від новостворених громадських організацій з різних областей заходу України.

За результатами конкурсного відбору переможцями стали:

  1. ГО «Година для України» (Тернопільська область)
  2. ГО «Центр сталих ініціатив» (Рівненська область)
  3. БО «БФ «Гуманітарний центр «Совине гніздо» (Закарпатська область)

Відібрані ОГС отримають:

  • Навчання з проєктного менеджменту, фандрайзингу та комунікації
  • Аналіз організаційних документів та внутрішніх політик
  • Експертну підтримку в підготовці проєктних пропозицій
  • Менторство на всіх етапах реалізації проєкту
  • Консультаційну підтримку з фінансових, юридичних, організаційних та інших питань.

«Дякуємо представникам ОГС, які знайшли час та заповнили заявки. На жаль, ми обмежені умовами проєкту, тому не можемо надати менторську підтримку усім поданим аплікантам. Натомість, ми готові для них всіх провести консультації в онлайн та офлайн форматах з актуальних питань», – зазначає керівник ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» Максим Черкашин.

В рамках проєкту «Зміцнення спроможності ОГС у західних областях України» запланована низка інших заходів. Стежити за анонсами подій та новинами можна на сторінці громадської організації в соціальній мережі Facebook та на сайті.

Зазначимо, що менторський супровід та навчання відбуватимуться в рамках проєкту «Зміцнення спроможності ОГС у західних областях України».

Цей проєкт реалізовує ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується ІСАР  Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку. Зміст публікації не обов’язково відображає погляди ІСАР Єднання, погляди Агентства США з міжнародного розвитку або Уряду США.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль