fbpx

Три бізнес-плани тернопільських підприємців отримають фінансування

Рубрика Новини
Нещодавно у місті Тернополі відбувся фінальний форум проєкту з підтримки малого та середнього підприємництва на території Тернопільської територіальної громади. Учасники проєкту презентували свої бізнес-плани, які були напрацьовані разом з експертами. Шляхом експертного оцінювання було обрано три бізнес-ідеї, які отримають часткове фінансування в рамках проєкту.
 
Переможцями стали три бізнес-проєкти:
 
• Інтернет магазин «Смачні равлики Дідо Джозеф»
• Natura Food for health
• Створення мережі ромових барів «Дон Факундо Бар»
 
«Учасники нашого проєкту, представники малого та середнього підприємництва Тернопільської громади, змогли не тільки отримати нові знання щодо підтримки свого бізнесу, але й змогли напрацювати конкретні плани для його розвитку. На жаль, в рамках проєкту ми змогли обрати лише три бізнес-плани, які отримають від нас часткове фінансування. Сподіваємося, що командам-учасницям проєкту вдасться реалізувати всі їхні задуми», – ділиться Максим Черкашин, керівник ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад».
 
Нагадаємо, що в проєкті брали участь 11 команд, які пройшли низку навчальних тренінгів та отримали бізнес-консультації від експертів. Підприємці вдосконалили свої знання та вміння з кризового менеджменту та навчилися використовувати ІТ-технології для розвитку свого бізнесу.
 
Зазначимо, що ініціативу реалізовують у партнерстві Тернопільська міська рада, громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» та Тернопільське регіональне відділення Асоціації міст України в рамках проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини, і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.
 
EU4Business – ініціатива Європейського Союзу, яка допомагає малим і середнім підприємствам у країнах Східного партнерства – Вірменії, Азербайджані, Білорусі, Грузії, Молдові, Україні – зокрема надає додаткове фінансування та послуги з розвитку бізнесу, а також сприяє ефективному регулюванню підприємницької діяльності. Детальніше: www.eu4business.org.ua.
Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль