fbpx

Тернопільські школярі можуть отримати 5 000 гривень

Рубрика Новини

Команда громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» запускає прийом проєктних заявок в рамках проєкту «PRO school Ternopil».

Мета проєкту – покращити знання та навики з проектного менеджменту серед школярів тернопільської громади шляхом проведення онлайн-навчання, менторства у написанні проектів, обрання проектів-переможців та сприяння їх реалізації.

У рамках проєкту молодь з Тернопільської громади віком 14-17 років може взяти участь у конкурсі проєктів та отримати до 5 000 грн. на реалізацію свого задуму.

Для участі у конкурсі проєктів потрібно завантажити за цим посиланням проєктну заявку, заповнити її та надіслати на електронну адресу tengocrh@gmail.com. У темі листа потрібно вказати автора та назву проєкту. Подати проєктну заявку можна до 11 січня 2022 року до 18.00 включно.

ВАЖЛИВО! Подати заявки можуть лише ті учасники, які брали участь у вебінарах в рамках проєкту та отримали відповідне підтвердження у вигляді сертифікату. Нагадаємо, що розглядалися дві теми – «Звідки брати ідеї? Логіка проєкту та його типові складові» (запис тут) та «Рахуємо витрати. Як проPRити проєкт?» (запис тут). Пройти короткий тест та отримати сертифікат можна за цим посиланням.

На конкурсній основні буде обрано 3 переможці, ще 2-ох визначать партнери проєкту. Загалом буде профінансовано 5 проєктів на загальну суму 25 000 грн.

Слідкуйте за новинами на сторінці організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» та групі проєкту громади «PRO school Ternopil».

Проєкт організовує громадська організація “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” у партнерстві з телеканалами Тернопіль 1 та ІНТБ.

 

 

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль