fbpx

Тендер із закупівлі обладання (мультимедійного проектора, екрана та кріплення)

Рубрика Новини

Громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» в рамках проекту  «Підтримка інклюзії та соціальної згуртованості в Україні: адаптація та відновлення як відповідь на війну», що реалізується ГО «Інститут миру і порозуміння», за підтримки Федерального департаменту закордонних справ Швейцарії реалізовує у партнерстві з Великоберезовицької селищною радою проєкт «Платформа згуртованості».

На базі приміщень укриттів п’яти закладів середньої освіти Великоберезовицької громади будуть облаштовані місця для проведення заходів соціальної згуртованості та діалогових майданчиків для школярів.

Для цього необхідно закупити обладнання з наступними характеристиками:

 

N Найменування товару Одиниця виміру Кількість
1 Проектор Acer X1326AWH (DLP, 4000lm, WXGA (1280X800), HDMI, 20000:1) шт 5
2 Кріплення 2E для проектора, висота штанги 13-20 см шт 5
3 Екран настінний 240 Х 180см, 2E 120″ (4:3) шт 5

 

Якість товару повинна відповідати діючим державним стандартам, технічним умовам та чинному законодавству України щодо показників якості такого виду товару.

Товар повинен бути новим (таким, що не перебував в експлуатації).

Гарантійний термін на виріб повинен становити не менше 12 місяців з дати встановлення.

Технічні, якісні характеристики предмету закупівлі повинні відповідати вимогам чинного законодавства із захисту довкілля, відповідати основним вимогам державної політики України в галузі захисту довкілля та вимогам чинного природоохоронного законодавства під час його належної експлуатації.

Заявка на участь у конкурсі має бути оформлена у вигляді цінової пропозиції/комерційної пропозиції, що містить реквізити учасника конкурсу (копію свідоцтва про держреєстрацію, витяг з ЄДРПОУ, копію свідоцтва про сплату єдиного податку, документи, що підтверджують досвід виконання подібних робіт).

Пропозиція, яка матиме найнижчу цінову пропозицію, буде розглядатися як найбільш прийнятна та рекомендована для укладення Договору.

Просимо надсилати ваші цінові пропозиції та реєстраційні документи, приклади робіт та інші документи які підтверджують вашу кваліфікацію на емейл tengocrh@gmail.com не пізніше 26.12.2023 року до 15.00.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль