fbpx

Стартував відбір учасників форуму «Трансформація громадського сектору: якими ми будемо завтра?»

Рубрика Новини

21 та 22 грудня у місті Тернополі проходитиме Форум «Трансформація громадського сектору: якими ми будемо завтра?». Подію організовує команда ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад».

Географія форуму: Тернопільська, Рівненська, Волинська, Львівська, Івано-Франківська, Чернівецька, Хмельницька та Закарпатська області.

Цільова аудиторія: громадські активісти, керівники та представники громадських організацій, благодійних фондів, волонтерських чи ініціативних груп.

 Коли: 21 та 22 грудня

Основні теми форуму:

  • Трансформація громадського сектору під час війни: нові тренди та здобу
  • Громадський сектор та відновлення України
  • 2024 рік для громадського сектору:  яким буде новий порядок денний?
  • Міжнародні партнери та громадський сектор: звіримо годинники?
  • Синергія бізнесу, влади та громадського сектору в реалізації соціальних ініціатив
  • Молодіжна політика під час війни: чи відбулося перезавантаження?
  • Громада, релокований бізнес та ВПО: розвиток через співпрацю

Учасникам форуму пропонується можливість взяти участь у спеціальному блоці «Ми змогли: парад успішних кейсів трансформації діяльності громадських організації під час війни». Для цього необхідно у реєстраційній формі описати досвід трансформації роботи їхньої громадської організації під час війни. Найкращі відібрані історії будуть презентовані на заході представниками відповідних організацій.

Для участі у форумі необхідно зареєструватися за посиланням та пройти конкурсний відбір

Дедлайн прийому заявок – 10 грудня об 23.59

Оголошення відібраних учасників – 11 грудня.

Форум проходитиме в режимі офлайн у м. Тернополі з дотриманням усіх правил безпеки. Онлайн-трансляція заходу не передбачена.

Організатори забезпечують учасників заходу безкоштовним проживанням у двомісних номерах, харчуванням та  роздатковими матеріалами.  Також здійснюється часткова компенсація за транспортні витрати у розмірі до 600 грн. у дві сторони за наявності підтверджуючих проїзних документів (квитки на автобус чи потяг 2-го класу або плацкарт. Кошти за пальне не відшкодовуються).

Захід відбудеться в рамках проєкту «Зміцнення спроможності ОГС у західних областях України», який реалізовує ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства».

 

 

 

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль