fbpx

Стартував проєкт “Карта брендів України”

Рубрика Новини

Останніми роками попит на вітчизняні бренди значно посилився. Ми спостерігаємо еволюцію відношення до українського – від скептичного до гордості за своє. Підсилила цю тенденцію «ковідна історія», яка пришвидшила підтримку локального.

Вказаний тренд гармонійно «лягає» на реформу децентралізації, в рамках якої кожна з громад прагне виділитись, бути унікальною та поміченою. Саме місцеві бренди значно допомагають громадам досягти цієї мети.

Пригадайте, ще з десяток років тому купувати українське було дивним та рідкісним, потім це стало даниною моді, а вже сьогодні – це норма і свідчення свідомого та відповідального вибору.

Щоб «підсвітити» локальні бренди та познайомити з ними якомога більше мешканців – команда ГО “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” започатковує проєкт «Карта брендів України».

Цим проєктом ми прагнемо привернути увагу до локальних виробників та підвищити їхню роль, оскільки саме вони створюють робочі місця та сплачують податки у бюджет громади, а також допомогти селам, селищам і містам ідентифікуватись та знайти своє, унікальне місце серед 1469 громад України!

Для цього ми просимо вас пригадати бренди, з якими асоціюються у вас громади, міста чи регіони України та заповнити невелику анкету. Далі, ми запустимо онлайн-голосування, завдяки якому ми разом визначимо ТОП-3 бренди для кожної області.

Перший крок ви можете зробити вже зараз перейшовши за посиланням та заповнивши анкету.

 

 

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль