fbpx
Голосуйте!
00
Днів
00
Годин
00
Хвилин
00
Секунд
Голосування завершене
до закінчення голосування

Стартував проєкт “Громада для людини: покращення системи соціального захисту та соціальних послуг”

Рубрика Новини
МістоЛьвів

Розпочалася навчальна програма «Громада для людини: покращення системи соціального захисту та соціальних послуг». На першому онлайн-семінарі розглядалися потреби громад у соціальних послугах.

В заході взяли участь представники територіальних громад з Львівської, Тернопільської, Волинської, Рівненської, Закарпатської та Івано-Франківської областе. Захід організовувала та модерувала команда Регіонального офісу «U-LEAD з Європою» в Львівській області.

З фахівцями громад працювали Ольга Павлик та  Дмитро Дерев’янка – експерти та тренери БО “Партнерство “Кожній дитині”, яка впроваджує цей проєкт спільно із громадськими організаціями SocialBoost та Impact Hub Odessa за підтримки «U-LEAD з Європою».

«Основна мета нашого проєкту – підвищити якість надання соціальних послуг населенню.  Для цього нам необхідно всім разом підвищити рівень спроможності громад у впровадженні інтегрованої системи соціального захисту населення, включаючи налагодження діалогу з громадянами та розвиток нових соціальних послуг, відповідно до потреб», – підкреслила Ольга Павлик.

Експерти ознайомили учасників з основними поняттями, законодавчим підґрунтям та інструментарієм, які необхідні для визначення потреб громади у соціальних послугах.

Представники громад дізналися про основні етапи й кроки в процесі визначення потреб громади у соціальних послугах та  роль участі населення в цьому процесі.

Матеріал, який був викладений в ході онлайн-семінару, учасники заходу зможуть закріпити в практикумі, який невдовзі для фахівців громадам проведуть Ольга Павлик та  Дмитро Дерев’янка.

«Надзвичайно цікавий та змістовний онлайн-семінар. Сподіваюся, що участь в наступних заходах в рамках навчальної програми дозволить ще більше вдосконалити знання у сфері надання соціальних послуг», – коментує свою участь в заході Ольга Сива, керівниця Центру надання соціальних послуг Добромильської міської ради.

Загалом учасники навчальної програми розглянуть п’ять тем, в перерві між якими вони виконуватимуть різноманітні домашні завдання. На завершення навчального циклу учасники отримають сертифікати.

Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «ULEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. ULEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає потребам громадян, та розширює можливості громад.

 

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль