fbpx

Стартували навчання з розробки маркетингової стратегії та карти послуг

Рубрика Новини

Два дні роботи, 47 ідей проєктів для громадського сектору та ОМС, нові знання та амбітні плани на майбутнє. Команда ГО “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” працюває над маркетинговою стратегією та картою послуг.

Дводенне навчання для команди громадської організації проводила досвідчена тренерка та фасилітаторка Діна Волинець. Приділялася увага роботі над власними цінностями, підходом до роботи, сильними та слабкими сторонами організації.

Аналізувалися дві цільові аудиторії, з якими працює громадська організація – громадський сектор та органи місцевого самоврядування. Вдалося визначити їх основні проблеми, цілі, болі та шляхи їх вирішення.

“Якщо подумати для чого це все ми робимо, то відповідь очевидна –  щоб стати сильнішими та посилити свою спроможність у напрямку роботи з представниками ОГС та ОМС. У результаті ми напрацюємо власну маркетингову стратегію та карту послуг, яку зможемо фахово пропонувати нашій цільовій аудиторії. Працюємо, навчаємося та самоудосконалюємося, щоб ставати кращими”, – резюмував участь у навчанні заступник керівника організації Сергій Волохатий.

Захід проходив в рамках проєкту «Зміцнення спроможності ОГС у західних областях України», який реалізовує ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства».

Цей проєкт реалізовує ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується ІСАР  Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку. Зміст публікації не обов’язково відображає погляди ІСАР Єднання, погляди Агентства США з міжнародного розвитку або Уряду США.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль