fbpx
Голосуйте!
00
Днів
00
Годин
00
Хвилин
00
Секунд
Голосування завершене
до закінчення голосування

Стартує проєкт, який допоможе дрібним фермерам перейти в онлайн

Рубрика Новини

Пандемія COVID-19 поставила нові виклики перед всім світом. Після закриття ринків у березні 2020 року, багато малих фермерів потерпіли значних втрат через неможливість продати свою продукцію.  

Свого часу команда громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» прийняла цей виклик пандемії та розробила майданчик «Відкритий ринок» на якому виробники сільськогосподарської продукції та її споживачі можуть зустрітись без посередників.  Проте перейти в он-лайн продажі для багатьох фермерів стало непосильним завданням, яке й досі, вже майже через рік, викликає проблеми в продавців. Сьогодні стартує проєкт «Пандемія як шанс для удосконалення роботи дрібних фермерів західної України », мета якого навчити фермерів користуватись застосунками та іншими можливостями, які дають Інтернет та реклама. Проєкт здійснюється за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» та Європейського Союзу в рамках гуманітарної ініціативи «Людяність і взаємодопомога».

«В  рамках реалізації нового проєкту заплановано провести тренінг для тридцяти дрібних виробників заходу України, де вони розглянуть варіанти продажів в мережі Інтернет, як альтернативу офлайн-продажам, СММ та просування товарів, можливості підтримки власної справи, таргетована реклама в  Інтернеті, мережування та налагодження зв’язків з партнерами. Учасникам допоможуть створити власні кабінети на майданчику rynok.in.ua. та налаштувати таргетовану рекламу», – розповідає Максим Черкашин, керівник громадської організації «Освітньо-аналітичний центр громад».

Відбір учасників проєкту розпочнеться 19 січня. Усі новини про проєкт публікуватимуться на сторінці громадської організації у соціальній мережі Facebook та на сайті.

Всі напрацювання проєкту будуть сформовані в он-лайн курс «Дрібні фермерські господарства – як перейти в онлайн?», який дозволить отримати базові знання дрібним фермерам, які не зможуть долучитись до стаціонарного навчання.

Проєкт здійснюється за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» та Європейського Союзу в рамках гуманітарної ініціативи «Людяність і взаємодопомога»

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль