fbpx

Стартовий капітал для розвитку бізнес-ідей – це реально

Рубрика Новини

Розвивати  молодіжне підприємництво на Рівненщині беруться місцеві бізнесмени спільно з народним депутатом  Дмитром Соломчуком. Для цього вже вдруге проводять конкурс бізнес-ідей для молоді, в якому закликають брати участь тих, хто вже давно мріє про власну справу, але вагається спробувати через брак ресурсів або неперевірену бізнес-модель.

Організатори  конкурсу хочуть виявити підприємливих молодих людей та заохотити їх кооперуватися, щоб досягати мети і робити свої ідеї ще кращими. Вдала ідея – це фундамент будь-якої справи, але щоб перевірити  її на життєстійкість, потрібно тестувати, створювати прототипи. Бути підприємцем складно і відповідально, тому на презентації ідей молодь отримає нагоду почути історії від успішних бізнесменів Рівненщини.

На переможців чекають грошові винагороди:

І місце – 50 000 грн;

ІІ місце – 30 000 грн;

ІІІ місце – 15 000 грн.

Конкурс відбуватиметься у декілька етапів:

І етап – Реєстрація заявок учасниками. Коротко опишіть свою бізнес-ідею за посиланням: bit.ly/3eOvuqS

Дедлайн: 20 квітня.

ІІ етап – Аналіз поданих заявок. Відбір 10 кращих ідей.

Дедлайн: 1 травня.

III етап – Захід, на якому ви презентуєте свої напрацювання, а ми визначимо переможця. У журі також будуть відомі інвестори та підприємці Рівного. Захід відбудеться у травні.

Минулого року переможцем конкурсу став Цимко Тарас, який володіє навичками стародавньої професії – сажотрус. За отримані кошти переможець вирішив придбати спеціальне обладнання для роботи та отримати освіту за цією професією.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль